Loading...

Nentori(Aezi remix)

所属专辑:
演唱者:
作曲:
aEZi
《Nentori(Aezi remix)》歌词:
Lotët më janë tharë

泪水已经淌尽

Buza mu bë varrë

双唇欲启却太过沉重

Djelli nuk me ngroh

太阳也不再温暖

Dielli nuk me ngroh

太阳也不再温暖

Dhimbje sa një mal

痛来如山倒

Zemra nuk më fal

我无法自我原谅

Ty më nuk të shoh

你我后会无期

Ty më nuk të njoh

你我再不相识

Mallkuar qoftë ky muaj

诅咒这个这个十一月

Që më la të vetme përgjithmonë

让我永远孤独的十一月

Nëntori më mori mua dashurinë e parë

十一月带着我的初恋远走高飞

Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë

我想将它从日历上抹去

Nëntori më mori

十一月已然迷失了我

Mu shua dhe ky zjarrë

烈焰余烬

Nëntori, Nëntori, Nëntori

十一月……

Nëntori, Nëntori, Nëntori

十一月……

Nëntori, Nëntori, Nëntori

十一月……

Nëntori, Nëntori, Nëntori

十一月……

Mallkuar qofte ky muaj

诅咒十一月

Qe me la të vetme përgjithmonë

让我永远孤独的十一月

Nëntori më mori

十一月带着我的初恋远走高飞

Mua dashurine e parë

我想将它从日历上抹去

Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë

烈焰余烬

Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë

十一月使我迷失

Nëntori, Nëntori, Nëntori

十一月……

Nëntori, Nëntori, Nëntori

十一月……

Nëntori, Nëntori, Nëntori

十一月……

Nëntori, Nëntori, Nëntori

十一月……

文本歌词最后由 aEZi 编辑于2019-09-02 14:37

我来说两句

您需要登录后才可以留言,新用户 注册虾米帐号

1条简评

Top
Host: , Process All 0.8343s Memory:6745.18k